USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Житомирщині офіцер побив строковика, йде розслідування. Відео

12 Березня 2023 16:26
На Житомирщині військовий офіцер у навчальному центрі побив солдата.

Про це повідомляє 190 навчальний центр ЗСУ в селі Гуйва.

Як пише Перший Житомирський, на відео, яке шириться у мережі, командир 2 взводу роти охорони Віктор Вітусевич ногами б‘є солдата-строковика у 190 навчальному центрі в смт Гуйва.
Пізніше Вітусевич записав відео, натякаючи, що солдат вживав алкоголь.

Доказів цьому наразі немає.

Разом із тим солдати цієї військової частини скаржаться, що це не перші, а системні побиття та знущання. Крім цього, у них низькі зарплати та майже відсутні відпустки.

У соцмережах вимагають арешту для Вітучевича і належного суду, а також перевірки у військовій частині.

Командування частини подякувало людям за висвітлення інформації. Вони наголосили, що фігуранти інцидент відсторонені на час розслідування.

«Ми розділяємо обурення щодо виявленого факту. Вже розпочато службове розслідування, до якого долучені всі компетентні структури: Служба Військового правопорядку, контррозвідка, ДБР тощо.

Ми будуємо армію нового формату, де нема місця зловживанням та нестатутним стосункам. Винуватці однозначно понесуть суворе покарання. За результатами розслідування буде прийнято відповідні рішення», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Туз Показати IP 12 Березня 2023 16:38
Якщо, це був би мій син, тому лисому під..расу, було би пи..дець!!!
Рваолдо Показати IP 12 Березня 2023 16:40
Ти гандон а не офіцер
Укр Показати IP 12 Березня 2023 16:43
Ти чмо кончане скинь офіцерські пагони і сходи до психолога
Алекс Показати IP 12 Березня 2023 17:48
Як такім офіцерам після цього довіряти вести солдат у бій?
Упс Показати IP 12 Березня 2023 17:58
А такого дуже багато,але не все виходить на зовні. Дивно,що командування каже, дякуємо за інформацію! Висновок такий, або так керуєте,що нічого не знаєте,що робиться на низах,або все знали і мовчали,доки не приспічило! Багато проблем є про які мовчать
Анонім Показати IP 12 Березня 2023 18:25
ось те,що називається 'відреформована' армія, перекачені бидло-лейтенанти зашились в тилу і 'воюють' .На передку лейтенантами і не пахне, в окопах старше сержанта нікого нема, бугаїв в формі і тут непогано кормлять. Якщо б ще того 'лейтенанта' на поліграфі перевірили, то виявилося б ще більше цікавого, наприклад, те що він любить росію і прилаштували його в тепле місце по мобілізації такі ж прихильники хуйл@,місцеві консерви, що зашились в воєнкоматах,сбу і в армії.
1 Показати IP 12 Березня 2023 18:26
Поведінка офіцера не прийнятна, однак ніхто не знає,як вів себе строковик! Скільки подібного в школах,де з'їхавші з катушок дітки чворять таке, що в голові не вкладається! І доводять вчителів до того, що словами не описати! І хто надалі винний? Вчитель! Тому,перше питання до батьків,які таких чуд виховують, що потім проблеми для всіх
555 до 1 Показати IP 12 Березня 2023 19:04
Якщо вломив аватару - молодець. Якщо ні, то треба йому так само вломити!
Анонім до 1 Показати IP 12 Березня 2023 21:40
так не зрозуміло,хто пив,можливо, цей лейтенант і був п'яним, коли бив солдата. В будь-якому випадку є закон, законні покарання і треба діяти згідно закону, а не бити людину,яка знаходиться в підпорядкуванні. Офіцер це повинен знати, а бо ж це консерва, яка здійснює підривну діяльність в армії.
ігор Показати IP 12 Березня 2023 18:44
таких треба просто ізольовувати
ветфельдшер Показати IP 12 Березня 2023 18:53
На місці солдата я при першій же можливості взяти в руки автомат калашникова, випустив би в його макітру рожок патронів. І відсидів би не більше двох років. Але на одну гадину в українській армії стало б менше.
Манергейм Показати IP 12 Березня 2023 20:22
Створили героїв атошніків тепер захоплюйтесь їх розумом, талантом, бойовим досвідом. Чомусь усі забули майора Чорного з Києва який скалічив молодих дівчат. Пропоную як мінімум позбавити статусу УЧАСНИКА АТО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus