USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

На заводі Mercedes у Німеччині сталася стрілянина, є жертви

12 Травня 2023 09:49
На південному заході Німеччині на заводі автовиробника Mercedes чоловік відкрив стрілянину, унаслідок чого загинули двоє людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press із посиланням на німецьке інформагентство dpa.

Інцидент стався у німецькому місті Зіндельфінген, неподалік міста Штутгарт. За інформацією речника прокуратури Штутгарта, підозрюваного, 53-річного чоловіка, взяли під варту.

Поліція отримала перші виклики екстреної допомоги близько 07:45 за місцевим часом у четвер, повідомила речниця поліції агентству dpa.

За даними поліції, обом жертвам було по 44 роки. Жодних подробиць щодо загиблих або мотиви нападника надано не було.

Усі учасники інциденту працювали на логістичну компанію Rhenus.

Mercedes-Benz у заяві зазначила, що двоє людей загинули на заводі у Зіндельфінгені, і що компанія «глибоко шокована та засмучена трагічною новиною».

На розгалуженій фабриці німецького автовиробника у Зіндельфінгені працює близько 35 000 працівників, які виробляють люксові седани Е- та S-класу, а також купе CLS і GLC, повідомляється на сайті Mercedes-Benz. Тут також розташовані відділи планування, закупівель, розробки та дизайну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus