USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.56 10.73

На затонулій поблизу Сицилії яхті виявили п'ять тіл

Сьогодні 10:40
На яхті Bayesian, що затонула неподалік від італійського острова Сицилія, виявлено п’ять тіл, таким чином, кількість жертв катастрофи зросла до шести осіб.

Про це повідомляє ANSA, передає Укрінформ.

Зазначається, що загиблих виявили під час обстеження затонулого судна. Тіла двох чоловіків і жінки водолази вже підняли на поверхню.

Одна людина досі вважається зниклою безвісти.

За даними Daily Telegraph, серед загиблих – 59-річний британський технологічний магнат Майк Лінч та його 18-річна донька Ханна.

Зниклими вважалися також голова Morgan Stanley International Джонатан Блумер, його дружина Енн Елізабет Джудіт Блумер, адвокат Лінча Кріс Морвілло та його дружина Нада Морвілло.

Прокурори допитали 51-річного капітана Bayesian Джеймса Кетфілда, а також тих, хто вижив в аварії.

Слідчі намагаються з’ясувати, чому яхта затонула за кілька хвилин.

Нагадаємо, яхта Bayesian потрапила в сильний шторм і затонула біля берегів Сицилії 19 серпня. Було відомо про одну загиблу особу, шестеро людей вважалися зниклими безвісти.

Загалом на борту 56-метрової яхти перебували 22 особи. Берегова охорона Італії врятувала 15 пасажирів, у тому числі власницю яхти Анджелу Бакарес, дружину Майка Лінча.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus