USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Закарпатті відбуваються обшуки у мера Мукачева, голови райради та дипломата, – журналіст

10 Жовтня 2023 12:30
НАБУ та СБУ у вівторок вранці, 10 жовтня, проводять обшуки у міського голови Мукачева Андрія Балоги, очільника райради, дипломата та ще кількох осіб.

Про це повідомив журналіст та депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола.

Він зазначив, що попередньо обшук проводять через корупційну схему продажу стадіону «Авангард».

«За інформацією моїх джерел в НАБУ – сума збитків від продажу стадіону та майже 3 га землі – майже 100 000 000₴. Саме на цю суму занизили вартість обʼєкту», – розповів Глалога.

Обшуки також проводять у кількох посадовців та дипломата.

«НАБУ спільно із СБУ проводять обшуки в голови Мукачівської районної ради Михайла Ланя, почесного консула Словаччини в Ужгороді Олега Адамчука та його брата Ігоря, а також в ексдепутата Закарпатської обласної ради та власника готелю «Ужгород» Олексій Баранюка. За інформацією джерел в НАБУ – саме ці особи причетні до придбання Мукачівського стадіону «Авангард» за заниженою вартістю», – додав журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus