USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Закарпатті перекинувся рейсовий автобус: 11 постраждалих

17 Червня 2024 17:47
На Закарпатті перекинувся рейсовий автобус, 11 людей постраждали, в тому числі старші люди та діти.

Про це повідомили в Закарпатському центрі екстреної медичної допомоги, передає Укрінформ.

«Сьогодні зранку, о пів на дев’яту, на лінію 103 надійшло повідомлення про ДТП в селі Сімер. Рейсовий автобус перекинувся у кювет. Вже за кілька хвилин бригади ЕМД були на місці пригоди і надавали допомогу потерпілим. Внаслідок аварії травми легкого та середнього ступенів важкості отримали семеро пасажирів та водій», – йдеться в повідомленні.

Загалом на місце ДТП виїжджало п’ять бригад екстреної медичної допомоги.
«Шестеро потерпілих транспортовано автомобілями швидкої до медичних закладів, ще двоє отримали допомогу на місці і від госпіталізації відмовились. Серед травмованих – шестеро жінок віком від 18 до 60 років, шестирічний хлопчик та 69-річний водій», – додали медики.

Читати ще: У Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП, серед постраждалих – діти

У ГУ Нацполіцїі Закарпаття зазначили, що загалом внаслідок аварії по медичну допомогу звернулося 11 пасажирів автобуса. Значні травми зафіксовано у трьох із них – 46- та 60-річні жінки, а також 17-річна дівчина.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху. Досудове розслідування у справі триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus