USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Закарпатті чоловік спалив живцем десятирічного сина співмешканки

18 Травня 2024 22:38
У Закарпатські області чоловік підпалив десятирічного сина своєї співмешканки. Хлопчик помер у лікарні.

Про це повідомляє обласне управління поліції, передає УНІАН.

Подія сталася увечері 13 травня. До лікарні було доправлено десятирічного мешканця села Серне Берегівського району. За даними лікарів, хлопчик мав близько 80% опіків тіла. Впродовж кількох наступних днів медики намагалися врятувати життя дитини, травми виявилися несумісними із життям.

Як пояснили поліцейським рідні хлопчика, під час спалювання трави дитина випадково пролила на себе легкозаймисту речовину, що буцімто і призвело до трагічних наслідків. Перевіряючи обставини події, правоохоронці дійшли висновку, що це не був нещасний випадок.
Читати ще: У крові дворічного хлопчика, який помер у Луцьку, виявили алкоголь

«Зʼясувалося, що до події причетний 33-річний співмешканець матері потерпілого хлопчика. Встановлено, що умисний підпал одягу на дитині вчинив саме він. Це сталося після того, як між дорослим та дитиною виникла сварка», – кажуть у поліції.
На підставі зібраних доказів правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. Наразі чоловіка заарештовано без можливості внесення застави. Вказана стаття передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Травня 2024 09:08
за такий злочин треба пожиттєво давати
янеробот Показати IP 19 Травня 2024 12:57
яка трагедія, бідна дітина, як постраждала перед смертю... Царство небесне, вічна память!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus