USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

На закарпатському курорті група молодиків напали на відвідувачів та персонал

9 Січня 2021 20:54
На гірськолижному курорті Красія у Закарпатській області група з понад сорока молодиків вчинила напад на відвідувачів та персонал.

Про це повідомила пресслужба курорту, передає Новое время.

«Сьогодні вдень група молодиків з 40+ осіб вчинила розбійний напад на працівників комплексу та відвідувачів. Впродовж дня «візитери» перешкоджали діяльності комплексу, погрожували фізичною розправою та навмисне втручалися в роботу комплексу, псуючи обладнання», – йдеться в повідомленні.

Метою нападу адміністрація курорту називає «вимагання».

В пресслужбі також зазначили, що адміністрація викликала правоохоронців, однак конфлікт вичерпано не було.

«Безпосередньо на працівників комплексу та на деяких відвідувачів було здійснено напад, після чого адміністрація викликала правоохоронні органи, однак конфлікт не було вичерпано, а молодиків, які погрожували усім, хто був на їхньому шляху та перекривали трасу, покарано не було», – додали в пресслужбі.
У поліції вже розпочали розслідувати напад на гірськолижному курорті.

У відомстві повідомили, що група місцевих жителів з Великоберезнянського району «вчинила конфлікт з адміністрацією та блокували роботу гірськолижної траси дерев’яними гілками».

Ситуацію класифікували за статтею 356 Кримінального кодексу України, тобто самоправство.

Всі обставини та причини конфлікту працівники поліції встановлюватимуть вже в рамках кримінального провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Монархіст Показати IP 9 Січня 2021 21:12
Таке пишуть за посиланням. "У коментарях до посту заступника голови Закарпатської облради Андрія Шекети про події в Красії люди зазначають, що напередодні місцевим жителям заборонили безкоштовно користуватися підйомниками. «Місцеві із села перекрили трасу і заважали усім іншим кататись, бо вимагали аби їм дали можливість кататись безкоштовно. До цього така можливість була для місцевих, а цього року власник вирішив, що досить і треба почати платити — от місцеві й перекрили трасу. Крім, того — місцеві блокували касу (але не захоплювали), в деяких забирали скіпаси й вимагали долю, бо „то наша гора і ми туй жиєме“», — пише журналіст Віталій Глагола у коментарях під дописом Шекети."
Полішуки Показати IP 10 Січня 2021 00:06
" ...то наше озеро і ми туй жиєме ! ".
Всезнайко Показати IP 10 Січня 2021 02:14
Дети гор, дикий народ
777 Показати IP 10 Січня 2021 09:02
Как это все красиво,по европейски...Наша гора,мы тут живем....
А ми такі ! Показати IP 10 Січня 2021 13:24
А нема чого по чужих горах повзати ! Тепер в кожному селі, якшо нема озера - треба викопати, а з тої накопаної землі - насипати гору. І море буде своє і гора своя буде в кожному селі. І так по всій Україні ! І розквітне Україна !
Корiнний лучанин Показати IP 10 Січня 2021 13:40
Всi вiдпочивати на Украiну!!!!!!
Народна прокуратура Показати IP 10 Січня 2021 14:03
До Всезнайко. Гарний коментар, але знаєте, наші полішуки такі ж: на Шацьких озерах займаються браконьєрством, виправдовуючись, що вони мають право, бо там живуть; будучи присутнім як правоохоронець на неодноразових спробах перешкодити незаконному видобуванню бурштину на Маневиччині та Камінь-Каширщині теж постійно чув від цього бидла, що мають право це робити, бо то їх ліси. Та й на Донбасі нам постійно нагадували про те, що то їх земля. І виникало запитання: а де ж моя земля? Українці - вони такі, від серця до серця!!!
Джек Показати IP 10 Січня 2021 23:06
Тобто я вкладаю 5млн в обладнання,обмлуговування і взятки і маю дати ідіотам безплатно кататись на горі,якій до цього ср*ли їхні корови?
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 11 Січня 2021 11:43
Я гадаю там питання зовсім в іншому. Власники землі цього мальовничого у лапках гірськолижного курорту з 01.12.2020 року запровадили масове звільнення робочого персоналу. У зв'язку з тим, що на даному гірськолижному курорті персонал, який повністю обслуговував функціонування курорту, був переважно із мешканців найближчих сіл, а втрата для них роботи міцно відобразилася на їх амбіціях. Ось тому колишні працівники курорту та їх сім'ї вийшли на так звану демонстрацію, пікетування та блокування роботи курорта в цілому. Хіба мало випадків по Україні, коли люди не згідні з рішенням власників чи керівників підприємств виходять на вулмцю з метою захистити свої контитуційні права на працю, відпочинок та свободу вибору.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus