USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

На «Ягодині» затримали 8 тонн «ароматного» вантажу. Фото

2 Листопада 2021 20:15
Одеське підприємство, імпортуючи через МАПП «Ягодин» консолідований вантаж від польського виробника, подало до митного оформлення недостовірні дані про нього.

Про це повідомили на сторінці Волинської митниці у Фейсбуці.

Підмінивши у документах дані відправника та ціну товару, підприємство хотіло таким зекономити на митних платежах.

Справжню вартість краму при цьому занизили майже втричі: митники виявили в кабіні водія «паралельний» пакет документів, який зафіксував ціну договору закупівлі на 1 млн 136 тис. грн замість задекларованих 426 тисяч гривень.

Такі недоброчесні дії підприємства караються за ч. 1 ст. 483 МКУ. Санкція статті – конфіскація та штраф у повному розмірі вартості предмета порушення.

4577 картонних коробок ароматизованих свічок, дезодорантів для ароматизації приміщення, неелектричних освітлювальних приладів та свічників загальною масою майже 8 тонн, тимчасово було вилучено, до рішення суду у справі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Григорій Показати IP 3 Листопада 2021 14:00
Там ще і свічки добрі ....небеспечні. Зробили би прозоре розмитнення то і всім би було добре. А так то тільки бойовий настрій маемо та звітності митниці про роботу .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus