USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

На Ягодині вилучили рибальське спорядження на 3 мільйони, яке везли з Гонконгу

21 Червня 2023 10:53
На пункті пропуску «Ягодин» вилучили рибальське спорядження вартістю понад 3 мільйони гривень, яке везли з Гонконгу в Ужгород.

Одиночні чи підібрані у комплекти сигналізатори ловлі, волосінь на котушках різної специфікації, а загалом понад півтори тонни товару вилучили у справі про порушення митних правил за ознаками, передбаченими частиною 1 статті 483 Митного кодексу. Про це повідомляє Волинська митниця.

«Це рибальське начиння не було задеклароване у вантажі, який перевізник доставляв від продавця з Гонконгу до покупця в Ужгороді в митному режимі імпорту на умовах поставки. Воно було виявлене на митному посту «Ягодин» під час повного огляду транспортного засобу з відкриттям та перерахунком вантажних місць. Підставою для направлення на огляд стала невідповідність між задекларованою та фактичною вагою китайської продукції, що поставлялася на умовах зовнішньо-економічного контракту», – повідомили митники.

Зазначають, що приховування від митного контролю документів, що містять неправдиві відомості про найменування та вагу товару тягне за собою накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості безпосередніх предметів порушення митних правил з їх конфіскацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рибінспектор Показати IP 21 Червня 2023 22:12
Карасі не надякуються !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus