USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

На «Ягодині» вилучили понад дві тисячі контрафактних бездротових навушників і смартгодинників

13 Серпня 2021 14:48
Волинські митники вилучили контрафактні бездротові навушники та смартгодинники, йдеться на сторінці Волинської митниці у Фейсбуці.

Прямуючи з Республіки Польща в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль марки «DAF».

Згідно з товаросупровідними документами, переміщувався товар «Збірний вантаж», загальною вартістю 52 353,56 доларів США з польської компанії в адресу столичного підприємства.

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу працівниками митниці виявлено понад 2 тисячі бездротових навушників та смартгодинників, походження яких викликало сумніви.

Через підозру можливого порушення прав інтелектуальної власності, митниками з частини товару відібрано зразки та направлено до патентно-правової фірми з метою визначення їх оригінальності.

Відповідно до висновку експерта, товар ввозився на митну територію України з порушенням охоронюваних законом прав інтелектуальної власності, тобто являється контрафактним.

В результаті, працівниками Волинської митниці складено протокол про порушення митних правил за ст. 476 Митного кодексу України.

Предмети правопорушення вилучено до винесення судом рішення у справі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
олександр Показати IP 13 Серпня 2021 16:20
всіх нагородити і дати іменну зброю щоб могли безпечно возити в Київ щомісячну мзду в 1 млн долларів в багажнику машини. Тони бурштину та фури цитарок що їдуть на Польщу вони не бачать а ящик зеленого горошку робить з них прямо вівчарок. Зелень рулить
Цьоця цельніка Показати IP 13 Серпня 2021 18:18
Та ті навушники і так браковані - бо до них нема дротів ! Най везут !
Анонім Показати IP 13 Серпня 2021 18:32
Контрабандних можливо??? А не контрафактних, це зовсім інше!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus