USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.74

На «Ягодині» виявили українця з підробленим COVID-сертифікатом: прикордоннику пропонували €100

29 Листопада 2021 21:53
На пункті пропуску «Ягодин» чоловік, в якого було підроблене свідоцтво про вакцинацію, пропонував прикордоннику 100 євро, аби той не застосовував до нього карантинних заходів.

За вироком Любомльського районного суду порушник заплатить 17 тисяч гривень штрафу.

Як ідеться у вироку, 12 вересня під час проходження прикордонного контролю в пункті пропуску для міжнародного автомобільного сполучення «Ягодин» обвинувачений з метою звільнення від обов`язку перебування на самоізоляції після повернення з Польщі надав працівникам Державної прикордонної служби України підроблене міжнародне свідоцтво про вакцинацію/профілактику.

Читати ще:Лотерея на кордоні: як на «Ягодині» виявляють українців з підробленими COVID-сертифікатами

Аби інспектор прикордонної служби не застосовував відносно нього карантинних заходів при перетині кордону, обвинувачений запропонував йому 100 євро, однак прикордонник відмовився від хабара, повідомивши на «102».

Відзначимо, що міжнародне свідоцтво про вакцинацію/профілактику чоловік придбав у серпні за 2 тисячі 500 гривень. У суд обвинувальний акт надійшов з угодою про визнання винуватості.

Суд затвердив угоду, призначивши порушнику покарання у виді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus