USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На «Ягодині» у флаконі з-під дезодоранту знайшли наркотики

7 Лютого 2022 17:54
Прикордонники Волинського загону виявили наркотичні речовини у трьох чоловіків, які слідували через українсько-польський кордон.

Про це повідомляє пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Сьогодні близько опівночі у пункт пропуску «Ягодин» прибув рейсовий автобус, що їхав до Варшави. Під час прикордонно-митного контролю службовий собака зреагував на ранець одного з пасажирів. Оглянувши вміст сумки 27- річного волинянина, правоохоронці натрапили на незвичний дезодорант. Замість спрею всередині флакону знаходився пакет з марихуаною. Крім того, у рукавиці подорожнього оглядовики знайшли пробірку з наркотичною речовиною та пристрій для паління.
У ще одного нашого краянина, який повертався з-за кордону через «Ягодин» учора, прикордонники виявили порошкоподібну речовину білого кольору. Пакет, ймовірно з амфетаміном, чоловік сховав у гаманці.
А бельгієць, виїжджаючи з нашої країни автомобілем «Тойота», віз із собою наркотичну речовину рослинного походження, зі слів подорожнього – марихуану. Заборонене зілля іноземець приховав у ніші під магнітолою. Однак службова собака, натренована на пошук наркотиків, швидко виявив сховок та вказав на нього оглядовій групі.
Про усі знахідки охоронці кордону поінформували компетентні правоохоронні органи. Виявлені речовини встановленим порядком у громадян вилучено та надіслано на експертизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus