USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.45 10.62

На вулицях Мадрида заборонять використовувати орендовані електросамокати

11 Жовтня 2024 23:02
Оператори прокату електросамокатів матимуть час до 25 жовтня, щоб прибрати весь свій мобільний транспорт з вулиць Мадрида, який забороняють через скарги людей на необережне водіння та хаотичне паркування.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Після відкликання ліцензій минулого місяця мерія заявила, що три іноземні оператори – Lime, Dott і Tier Mobility – не змогли запровадити обмеження на пересування своїх клієнтів або контролювати їхнє паркування, щоб відновити ліцензії.

Амстердамська компанія Dott, німецька Tier Mobility і американська Lime, чиї самокати доступні через Uber, мають близько 2 000 електросамокатів по всьому Мадриду.

Читати ще: Париж першим у Європі заборонить орендовані електросамокати

Lime і Dott заявили, що не отримали офіційного повідомлення від мерії про дедлайн. У Lime сказали, що якщо вони отримають офіційне повідомлення, то вживатимуть відповідних заходів для дотримання вимог. У Dott заявили, що вони оцінять можливі юридичні та практичні дії після отримання офіційного документа.

Система спільного використання електросамокатів викликала супротив в містах по всьому світу через бездумне водіння користувачами на вулицях і тротуарах і безсистемне паркування, яке часто призводить до захаращення громадських місць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus