USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

На вулицях Луцька рекламуватимуть службу в частинах тероборони та вакцинацію

2 Лютого 2022 23:04
Члени виконавчого комітету погодили безоплатне розміщення на рекламних щитах і банерах у Луцьку інформації про службу в частинах територіальної оборони, про програму запобігання та протидії домашньому насильству та про вакцинацію.

Про це стало відомо 2 лютого під час чергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд виконкому винесли кілька проєктів рішень про звільнення розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розміщення засобів зовнішньої реклами.

Безоплатно в місті розмістять інформацію щодо служби в частинах територіальної оборони міста, про програму запобігання та протидії домашньому насильству, а також інформаційну кампанію «Вакцинація чи реанімація».

Рекламні засоби з таким змістом можна буде побачити на щитах на вулиці Кравчука, 18, на вулиці Конякіна, 3, на транспортній розв’язці проспекту Соборності та вулиці Карпенка-Карого, на вулиці Воїнів-афганців, перед поворотом на проспект Соборності, на вулиці Ківерцівській, на розі вулиці Ковельської та вулиці Червоного Хреста тощо.

Така реклама в місті буде присутня протягом лютого.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
уколись и застрелись Показати IP 3 Лютого 2022 09:08
Добра справа!
007 Показати IP 3 Лютого 2022 13:19
Не має куди гроші подіти , тої реклами вже і так забагато , телевізор , смартфон , магазин , маршрутка , на кожному стовбі , в туалеті , ви про людей краще подумайте , про пенсії , про тарифи , ціни на усе від продуктів , до пального ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus