USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На вулицях Луцька нагадуватимуть про полонених захисників Маріуполя

7 Грудня 2022 15:03
Члени виконавчого комітету погодили безоплатне розміщення на рекламних щитах і банерах у Луцьку інформації про підтримку полонених захисників Маріуполя, про відзначення Міжнародного дня прав людини та інформаційно-патріотичної агітації «Міцна оборона рідної землі».

Про це стало відомо 7 грудня під час засідання виконкому Луцької міської ради.

На розгляд винесли три проєкти рішень про звільнення розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розміщення засобів зовнішньої реклами.

Безоплатно на вулицях міста розмістять таку інформацію:

- щодо підтримки полонених захисників Маріуполя (на прохання матері полоненого морського піхотинця 36-ї бригади морської піхоти та дружин бійців ОЗСП «Азов», які перебувають в полоні),

- про відзначення Міжнародного дня прав людини (на прохання ГО «Кримськотатарський ресурсний центр»),

- інформаційно-патріотичну агітацію «Міцна оборона рідної землі» (на прохання військової частини А7028 Міністерства оборони України).

Рекламні засоби з таким змістом можна буле побачити на щитах таких вулиць: Воїнів-афганців, Ківерцівська, Кравчука, Ковельська, Шевченка, Перемоги, Гордіюк, Рівненська, Соборності, Набережна, Єршова, Конякіна, Дубнівська, Словацького, на розі вулиць Соборності – Карпенка-Карого, Ковельська – Червоного Хреста, Карпенка-Карого – Митрополита Андрея Шептицького, Шопена – Івана Огієнка.

Така реклама в місті буде присутня протягом грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus