USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На волинських АЗС росте ціна на газове пальне

25 Липня 2018 13:29
В Україні збільшили ціну на автогаз. Антимонопольний комітет вже готується до перевірки АЗС. З чим пов’язують ріст ціни та як виходять з ситуації водії дивіться у сюжеті ТРК Аверс.

Раніше середня ціна газу коливалася від 13:30 до 13:80 гривень за літр. Водії, пригадуючи ще вартість 10 гривень, кажуть: якщо ціна і далі зростатиме, то перейдуть на екторокари, адже нині ціни на деяких АЗС зросли до 40 копійок.

«Кому ж подобається, коли піднімаються ціни… тепер все з виборами пов’язують. А якщо буде далі дорожчати… на 240 км – 57 гривень», - каже водій Олег.
На ціну автогазу впливає два фактори: перше, це здорожчання газу у Росії, оскільки, основним постачальником автозагу є, як виявляється, Російська федерація: майже 41% цього виду пального в Україні звідти.

Другим фактором здорожчання є зменшення ціни на нафту. У антимонопольному комітеті кажуть, що наразі чекають наказу з Києва, аби розпочати перевірку АЗС.

Торік антимонопольний комітет перевіряв волинські АЗС . У результаті цьогоріч в червні більше ніж на 15 заправок наклали штраф загалом на 40 мільйонів гривень.

До слова, в межах операції Акциз-2018 співробітники податкової міліції Волині викрили нелегальну заправку у Любешові. На момент перевірки тут було 5 тисяч літрів дизельного пального та обладнання для його реалізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А далі... Показати IP 25 Липня 2018 22:03
Заправка на Львівській, Дубнівській, Рівенській та Стрілецькій з газу, що легальні, чому їх не перевіряють фіскали та податкова міліція (дивно тільки чим вони керуються, оскільки ЗУ "Про міліцію" давно не діє...) чому не перевіряють в рамках операцій "Акциз"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus