USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На волинському кордоні з Білоруссю встановлять камери відеоспостереження

27 Січня 2024 22:05
Для цілодобового відстеження ситуації та контролю за обстановкою на кордоні, а також на прилеглій території, прикордонники встановлюють камери відеонагляду на українсько-білоруській ділянці держрубежу, зокрема й в межах Волинської області.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Найбільш загрозливі напрямки вже облаштовані такими системами віддаленого спостереження.

Камери дають можливість обстежувати місцевість як в денний, так і в нічний час доби. У разі виникнення будь-якої загрози, підрозділи можуть заздалегідь її викрити та вчасно й оперативно зреагувати на зміни в обстановці.

Читати ще: Поблизу кордону спіймали волинян, які незаконно рубали ліс та полювали

Зображення виводяться на центри управління службою, з яких прикордонники й керують камерами задля відстеження ситуації на лінії держрубежу. Передача зображення відбувається через сучасні засоби зв'язку.

З метою забезпечення надійної охорони та оборони кордону Державна прикордонна служба України продовжує активні заходи з нарощення безпеки на кордоні, в тому числі й шляхом встановлення систем спостереження з функцією позиціонування на місцевості та розпізнавання об’єктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
007 Показати IP 27 Січня 2024 22:38
Бажано не такі як в цнапах , мрео , податковій , ода , лікарнях , ітд , з кацапськіми серверами . В 50 раз завищеними цінами , від дійсної вартості відеонагляду ( камер ) .
ВІРУС Показати IP 28 Січня 2024 07:58
ТАК ЦЕ ЗНОВУ КИТАЙСЬКИЙ HIKVISION .......
Це Показати IP 28 Січня 2024 17:54
Ж треба так любити хвалитись, щоб навіть не думати про безпекові моменти. Ще не встигли і першу цеглину покласти, як вже прокричали про готовий будинок. Ну це наше все, хвалитись, красти і заздрити один одному

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus