USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.75

На волинському кордоні вилучили понад 17 тисяч пляшок «Fragolino»

4 Жовтня 2021 23:05
Працівники Волинської митниці попередили неправомірне звільнення від сплати митних платежів на суму понад 115 тисяч гривень. Агент з митного оформлення, громадянка України, подала митну декларацію, відповідно до якої в митному режимі «імпорт» переміщується товар «FRAGOLINO BIANCO Veroni Di Marco 0,75» в кількості 17 640 пляшок.

Про це інформує Волинська митниця у Фейсбуці.

В результаті проведення повного митного огляду транспортного засобу встановили невідповідність наявного товару до зазначеного в товаросупровідних документах.

Відповідно до інформації управління адміністрування митних платежів встановили, що згідно наданих відомостей ставку акцизного податку застосували невірно. Таким чином громадянка України під час митного оформлення товару вчинила дії, спрямовані на неправомірне звільнення від сплати в повному обсязі митних платежів на суму 115,2 тисячі гривень. Тобто заявила в митній декларації неправдиві відомості, необхідні для визначення коду товару.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, обумовлені статтею 485 Митного кодексу України, і передбачають накладання штрафу в розмірі 300 відсотків суми несплачених платежів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 4 Жовтня 2021 23:35
наші "чесні" митники тепер будуть балувати своїх шм.р

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus