USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На волинському кордоні в іномарці виявили бурштин

3 Травня 2018 10:01
На волинському кордоні прикордонники в іномарці серед особистих речей виявили 1,8 кілограма бурштину. Про це повідомляє Волинська правда з посиланням на прес-службу Львівського прикордонного загону.

Сьогодні вночі в пункт пропуску «Устилуг», що на українсько-польському кордоні, прибув автомобіль «Skoda» української реєстрації. Під час огляду транспортного засобу прикордонники Львівського загону спільно з представниками фіскальної служби виявили серед особистих речей водія, громадянина України, та двох пасажирів каміння необробленого бурштину. Загалом в іномарці знаходилось 1,8 кілограмів каміння.

Наразі знахідку вилучено компетентними державними органами. Сума оцінки каміння буде встановлена після проведення експертизи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хехъ Показати IP 3 Травня 2018 13:43
Ужос!!! Семь суток расстрела!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus