USD 41.25 41.65
  • USD 41.25 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Волині зростає кількість платників податків – юридичних осіб

Сьогодні 06:43
Упродовж першого півріччя 2024 року на Волині стали на податковий облік 448 новостворених юридичних осіб. Натомість процедуру припинення в органах ДПС пройшли 245 юридичних осіб.

Таким чином, за підсумками першого півріччя на Волині фіксують ріст кількості юридичних осіб, а на обліку в органах ДПС наразі перебувають 26,7 тисячі підприємств, установ, організацій і фірм, інформує пресслужба ГУ ДПС у Волинській області.

«Із огляду на віддаленість від зони бойових дій Волинь дедалі частіше обирають місцем провадження господарської діяльності. Загалом сприятливе економічне середовище, якісне надання адміністративних послуг і партнерські стосунки контролюючих органів із сумлінними платниками податків дозволяють бізнесу будувати перспективні плани на результативну діяльність», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Читати ще: За пів року з легальних доходів волинян сплачено 5,2 млрд ПДФО

Посадовець підкреслив, що дистанційний формат комунікації з податковою службою нівелює корупційні та суб’єктивні чинники в процесі податкового супроводу. Тому Головне управління ДПС у Волинській області рекомендує всім платникам користуватися можливостями електронного кабінету ДПС та впроваджувати у власну бізнес-діяльність сучасні ІТ-рішення.

Зауважимо, що на Волині з початку року започатковано 4,4 тисячі приватних бізнес-ініціатив.

Читати ще: На Волині надходження роздрібного акцизу зросли на 26%
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus