USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.50 10.75

На Волині знову горіло кілька гектарів торфу

Сьогодні 12:16
На Волині рятувальники ліквідували одну пожежу торфу, ще одну локалізовано.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Волинській області.

10 вересня у Камінь-Каширському районі в селі Серхів Прилісненської громади для ліквідації горіння торфу залучали особовий склад 13-ї ДПРЧ селища Любешів, 8-ї ДПРЧ міста Камінь-Каширський, працівників МПО села Карасин.

За допомогою водяних стволів загасили загорання торфу на площі 2га. Ліквідовано пожежу о 20:30.
На Ковельщині горіння на торфополі зафіксовано за межами села Гупали Головненської громади. Пожежа охопила угіддя на площі 1,5 га.

Читати ще: На Волині горіло два гектари торфу

На місці події працюють рятувальники 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин, 24-го державного пожежно-рятувального поста, а також працівники підрозділів місцевої пожежної охорони селища Головне, сіл Полапи і Забужжя. Усього –15 осіб, залучено шість одиниць техніки. Водозабір здійснюють з меліоративного каналу на відстані кілометра від місця події.

Пожежу локалізовано, ліквідація триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus