USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Волині зіткнулися мотоцикліст та велосипедист, є постраждалі

3 Червня 2024 10:05
Дорожньо-транспортна пригода трапилася 2 червня близько 15:00 у селищі Ратне Ковельського району.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці, які зазначили, що аварія трапилася за участю мотоцикліста та велосипедиста. Постраждало двоє чоловіків.

На місці події працювали правоохоронці та медики швидкої.

Як зазначив у коментарі ІА Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, медики надавали допомогу двом постраждалим. Обох було доставлено для обстеження у Ратнівську районну центральну лікарню. У постраждалих діагностували струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, перелом ключиці, забійні гематоми обличчя.

Читати ще: У Луцьку в ДТП травмувався мотоцикліст, його госпіталізували. Відео

У пресслужбі ГУНП у Волинській області розповіли, що велосипедист не надав перевагу в русі мотоциклісту внаслідок чого відбулося зіткнення.

Велосипедист 1969 року народження отримав синці, після обстеження і надання медичної допомоги не госпіталізовувався. Мотоцикліст 1996 року народження отримав серйозні травми, його госпіталізували. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 286 ККУ.

*фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus