USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині жінці провели одразу дві операції під одним наркозом

11 Січня 2024 20:41
У Володимирському ТМО дві команди лікарів провели одночасно два оперативні втручання пацієнтці.

Про це повідомили на сторінці КП «Володимирське ТМО».

49-річна жінка страждала частими аномальними матковими кровотечами та мала болючі відчуття в ділянці правого підребер’я.

Після детального обстеження лікарі прийняли рішення провести дві мініінвазивних операції одночасно.

Команда хірургів та гінекологів провели пацієнтці лапароскопічну екстирпацію матки з придатками та лапароскопічну холецистектомію.

Читати ще: Ехінококова кіста печінки: у 50-річної волинянки видалили великого гельмінта

«Завдяки кваліфікованій команді професіоналів Володимирського ТМО, найсучаснішому обладнанню та відповідності міжнародним стандартам одномоментні операції стають невід’ємною частиною життя для лікарів і пацієнтів. Завдяки злагодженій роботі нашої команди операція пройшла успішно!» – йдеться у повідомленні.

Читати ще: У 20 років мала вагу 140 кг: на Волині медики видалили дівчині частину шлунка через маленькі проколи. Фото 18+

Лікарі також відзначають, що цей метод має перевагу для пацієнтів, оскільки сприяє швидкій реабілітації в післяопераційному періоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus