USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Волині жінку з інфарктом до швидкої віз пожежний автомобіль

12 Лютого 2021 11:22
На Волині жінку із підозрою на інфаркт до карети швидкої доправили рятувальники, повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

12 лютого о 07:27 до служби 101 Волині надійшло повідомлення про те, що автомобіль швидкої допомоги, що прямував за викликом у село Квасів Горохівського району до жінки літнього віку, опинився на бездоріжжі - близько півтора кілометри автошляху були занесені снігом.

На допомогу медикам були направлені працівники 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Горохова Управління ДСНС у Волинській області на техніці підвищеної прохідності. Фельдшер медичної служби пересів у пожежний автомобіль й рятувальники доправили його до місця виклику.

З’ясувалося, що літня жінка, до якої прямували медики, потребує негайної госпіталізації у зв’язку із підозрою на інфаркт. Бійці ДСНС перенесли хвору до кабіни пожежного автомобіля й доправили разом із фельдшером до карети екстреної медичної допомоги. Відтак хвору доправили до лікарні у місті Горохові.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено рятувальний автомобіль, працювали троє рятувальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
У Жовкві крутіше Показати IP 12 Лютого 2021 11:45
Там хвору з інфарктом на санях везли!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus