USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

На Волині жінка планувала продавати психотропи, щоб мати гроші на утримання дитини

23 Вересня 2024 07:16
Судили волинянку, яка збиралася продавати психотропи, бо не мала грошей, щоб утримувати дитину. Їй призначили три роки іспитового строку.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Як зазначається, Тетяна С. придбала з метою збуту психотропну речовину PVP, обіг якої заборонено. Цьогоріч 27 червня жінка отримала посилку у відділенні «Нової Пошти», що в Торчині Луцького району, від невстановленої особи. У ній перебував пакет із психотропами у великих розмірах – 3,820 г. Але того ж дня наркотики вилучили поліцейські, попередивши таким чином збут.

Читати ще: Чи був збут? Через наркотики судять лучанку, яка лікувалася від залежності

Обвинувачена у суді свою вину повністю визнала. Як пояснили, вчинила злочин через скрутне матеріальне становище, відсутність коштів на проживання та утримання дитини, яку вона виховує самостійно. У вчиненому щиро розкаялася, просила суворо її не карати.

З батьком дитини жінка офіційно одружена, однак вже понад рік подружжя разом не живе. Сам чоловік ніякої участі у вихованні дитини не бере. До того ж порушниця вперше притягувалася до криміналу.

Суд кваліфікував дії жінки за ч.2 ст.307 КК України, тобто як незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини у великому розмірі.

Читати ще: Двоє волинян, які продавали наркотики військовим, отримали по 9 років тюрми

Тетяну С. визнали винною і призначили їй три роки позбавлення волі з конфіскацією всього майна. Проте її звільнили від відбування покарання з трирічним іспитовим строком.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus