USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

На Волині землю вартістю 1,2 млрд грн повернули держпідприємству

5 Травня 2022 18:44
На Волині державному підприємству «ГрінЕнерго» повернули п’ять тисяч гектарів земель сільськогосподарського призначення, які оцінюють у понад мільярд гривень.

Про це повідомили у прокуратурі Волинської області.

Північно-Західний апеляційний господарський суд залишив у силі рішення Господарського суду Волинської області, яким задоволено позов Волинської обласної прокуратури в інтересах Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України до державного підприємства «ГрінЕнерго» та одного з господарських товариств області про повернення у користування державного підприємства 5,3 тисячі гектарів земель сільськогосподарського призначення ринковою вартістю 1,2 мільярда гривень.

Прокурори зверталися в суд, аби визнати недійсним інвестиційний договір, яким передбачалась незаконна передача в користування приватного суб’єкта господарювання цих земель й від виконання якого підприємство отримувало лиш збитки.

Суди двох інстанцій пристали на позицію прокуратури, відтак земля повернута державному підприємству.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus