USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

На Волині збудували перевантажувальний комплекс для зерна

14 Грудня 2023 13:57
В індустріальному парку у Волинській області збудувати частину інфраструктури зернового хабу: перевантажувальний комплекс та хопери.

Про це розповів керівник проєктів з розвитку ТОВ «Інтерколесо» Сергій Фещенко на форумі «ВЛАСНИЙ ЕЛЕВАТОР», передає УкрАгроКонсалт.

Загалом проєкт передбачає місткості для зберігання 160 тисяч тонн зерна. Робота буде більше спрямована на приймання вже сухого підготовленого зерна та його перевантаження.

«Весь цей проєкт розбитий на черги і на пускові комплекси. Зараз ми реалізуємо те, що більш актуальніше. Збудували комплекс залізничного перевантаження, конвеєри, норії і буферні резервуари для збереження по 900 т», – розповів Сергій Фещенко.

Читати ще: Один добудовують: на Волині буде два сухих порти для експорту

Залізничне перевантаження включає дві колії шириною 1520 мм. Одночасно можуть вивантажуватися чотири вагони з продуктивністю 500 тонн на годину.

Також планується встановити сушарку потужністю приблизно 600 т/год, та комплекс автомобільного приймання.

«Наступним кроком буде розширення ємностей зберігання, сушіння тощо. Тут має бути 10 резервуарів для зерна по 16 тисяч тонн. Кожний резервуар – це окремий пусковий комплекс, який можна окремо реалізовувати і запускати. В перспективі ділянка дозволяє нам розмістити 160 тисяч тонн для зберігання зерна», – каже керівник проєктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus