USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

На Волині зберігається позитивна динаміка податкових платежів

Сьогодні 06:48
За підсумками січня-вересня 2024 року понад 14,6 мільярда гривень податків, що їх сплатили волиняни, поповнили державний та місцеві бюджети області. Сума податкових надходжень за цей період перевищує минулорічні показники на 20,7%.

З початку року юридичні та фізичні особи спрямували до бюджетів усіх рівнів на 2,5 мільярда гривень податків більше проти аналогічного періоду торік, інформує Головне управління ДПС у Волинській області.

«Сучасні підходи до практики адміністрування податків і підвищення ефективності податкового супроводу бізнесу дозволяють нам запобігати бюджетним втратам і своєчасно реагувати на ризики, у підсумку – бюджети отримують належні кошти. Зверну вашу увагу, що забезпечення фінансової стабільності країни через збереження рівня мобілізації доходів та, як наслідок, зменшення потреби держави у зовнішньому фінансуванні – пріоритети Національної стратегії доходів, яка передбачає удосконалення процедур податкового адміністрування», – коментує в. о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Читати ще: Волиняни сплатили понад пів мільярда гривень військового збору

Посадовець підкреслює, що податкова служба системно працює над створенням та впровадженням сучасних цифрових рішень податкового адміністрування, що теж визначено серед головних цілей Національної стратегії доходів. Тож сучасні технологічні рішення податкового супроводу, які ДПС пропонує бізнесу, дозволяють взаємодіяти з платниками податків на якісно новому рівні.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період протидії загарбнику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP Сьогодні 08:03
Позитивна динаміка !? Ну ну. За рахунок чого і кого? А головне яким методом? В нас збільшилось ВВП? Ви просто витягуєте останнє , і за все це в основному платить кінцевий споживач чи то покупець!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus