USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Волинська ОДА незаконно передала землі під єдиним авіаполігоном ЗСУ

30 Січня 2020 18:56
Прокуратура довела, що розпорядження Волинської ОДА про передачу території прийнято з порушенням Землекодексу й закону про використання обороних земель.

Про це повідомляє Лига.Новости з посиланням на прес-службу ОГП.

Йшлося про майже 7000 гектарах земель вартістю понад 151 млн грн на території Камінь-Каширського району на північному сході Волинської області.

Справа розглядалася в касаційному суді Верховного Суду. Він відхилив скаргу підприємства і підтвердив незаконність розпорядження Волинської ОДА про дозвіл на розробку техдокументації із землеустрою на цю територію для ведення лісового господарства.

Полігон залишається в розпорядженні авіаполку «Повурськ» (в/ч А1547). Цей полігон є єдиним в Україні для відпрацювання бойових завдань із маневрування, бомбометання, стрільби ракетами по наземних цілях та виконання повітряної розвідки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Гоцул Показати IP 30 Січня 2020 21:19
Головою був Климчук ???
Волинянин Показати IP 30 Січня 2020 21:39
Так напишіть: хто писав клопотання, хто готував розпоряження, хто готував довідку, хто візував, хто підписував розпорядження, чи проведено службове розслідування, хто притягнений до відповідальності, хто компенсував втрати і т.д. і т. п. Під час війни - то трибунал .А так то все - сотрясаніє воздуха і бла-бла ! Ніхто не поніс покарання, - так шо чекайте найближчим часом знову чогось подібного, але в більш закамуфльованій формі ! Ви ж знаєте, шо породжує безнаказаність ...
ВолинянинУ до Волинянин Показати IP 31 Січня 2020 07:51
Ну ви й захотіли :) Ви подивіться хто зараз прийшов в ОДА - донецькі розбавлені не зрозуміло ким з Києва і хочете, щоб тут лад в області був? Да з такими ніколи!!!
Так до Волинянин Показати IP 31 Січня 2020 11:49
Так, знаєм. "Безнаказанность порождает уверенность"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus