USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.60

На Волині затримали п'яного водія Toyota без прав

27 Лютого 2023 18:18
На Волині 26 лютого патрульні зупинили Toyota Corolla за порушення ПДР: 29-річний водій не був пристебнутий ременем безпеки.

Як повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Волині, під час спілкування з громадянином та перевірки документів правоохоронці встановили, що номерний знак автомобіля не відповідає цьому транспортному засобу, а чоловік не має з собою посвідчення водія та полісу ОСЦПВ.

Окрім цього, охоронці порядку виявили, що керманич перебуває у стані сп’яніння. Коли він пройшов перевірку на приладі Drager, результат виявився позитивним – 1,44 проміле.

На водія патрульні склали адмінматеріали за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння), ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів), ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами), ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування або не пред’явила їх для перевірки) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus