USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

На Волині затримали молодиків, які хотіли втекти до Польщі

13 Квітня 2023 19:35
Трьох молодиків віком від 22 до 25 років, які мали намір нелегально дістатися до Польщі, учора вночі виявили прикордонники Волинського загону.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.


Інформацію про ймовірних порушників військовослужбовці відділу «Морозовичі» завчасно отримали від оперативників. Чоловіків прикордонний наряд затримав за кількасот метрів до кордону.

Як з'ясували правоохоронці, один із затриманих упродовж останніх місяців уже вчетверте намагалися в незаконний спосіб покинути територію України, а його товариш – тричі. За цей час хлопці встигли «відмітитися» на кордоні з Молдовою та Угорщиною. Невдалою виявилася спроба втечі й через українсько-польську ділянку.

Ще одного правопорушника днями затримала група реагування відділу прикордонної служби «Амбуків». 34-річний житель Донецької області також не полишав наміру незаконно дістатися Польщі. Як стало відомо, наприкінці березня чоловіка не пропустили через кордон в одному із пунктів пропуску на Львівщині у звʼязку з відсутністю законних підстав на виїзд з України у період воєнного стану.

Відносно усіх затриманих прикордонники склали адміністративні документи за ст. 204-1 КУпАП. Трьом чоловікам доведеться сплатити по 8500 гривень штрафу. Таке рішення ухвалив суд. Розгляд ще однієї справи призначено на наступний тиждень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Володимир Показати IP 13 Квітня 2023 21:31
Це той,що в центрі - прикордонник? Бо ті,що з боків з якимись плавальними жилетами.
123 Показати IP 14 Квітня 2023 11:31
Чому ще не на нулю житель Донецька ? Чи хай наші з вами Волинські хлопці мають воювати , гинути? А він відбудеться легким переляком в четверте штрафом . Думаю ні одного штрафу він не заплатив , і не на одному судовому засіданні його не було . Хоче за кордон заберіть його , на базу хай тренується , і з поворотом захищати Батьківщину .
Ковельський штунда б Показати IP 14 Квітня 2023 22:21
Тратататата вас всіх
ABC Показати IP 15 Квітня 2023 12:20
Не фартовий мужик. Але стратегія правильна. Колись таки йому пощастить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus