USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

На Волині затримали чотирьох чоловіків, які продавали наркотики

3 Листопада 2022 12:42
Правоохоронці викрили чотирьох осіб, які реалізовували наркотичні засоби та психотропні речовини методом «з рук в руки» на території Волинської області.

Про це повідомляє поліція Волині.

Наркозбувачам – 26, 27, 37 та 48 роки, усі вони мешканці області.

Учора, 2 листопада, за місцем проживання зловмисників провели санкціоновані обшуки. Вилучено амфетамін, канабіс, зіппакети із залишками речовин, пігулки невідомого походження, електронні ваги, мобільні телефони, банківські картки.

Усе це скеровано для проведення експертиз до Волинського науково-дослідного експертного-криміналістичного центру МВС України.

Наркозловмисників затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про оголошення їм підозри за збут заборонених речовин та обрання запобіжного заходу. Триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus