USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

На Волині затримали чоловіків, які розраховувались фальшивими купюрами

13 Жовтня 2020 12:12
36-річний та 31-річний ковельчанини налагодили схему підробки грошей та розраховувалися ними у сусідньому Нововолинську. За годину після надходження першого звернення про розрахунок підробками поліцейські викрили та затримали зловмисників.

Про це повідомляє поліція Волині.

Правоохоронці вже встановили, що громадяни причетні до щонайменше 18 випадків розрахунків підробленими купюрами у магазинах міста. Фальшивими 500-гривневими купюрами чоловіки оплачували дешеві дрібні товари, натомість, забирали решту справжніми грошима.

Правоохоронці оперативно викрили правопорушників вже за годину після першого звернення про розрахунок підробками. Їх затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що один зі зловмисників – раніше судимий за вчинення розбою.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 199 Кримінального кодексу України. Йдеться про збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених банкнот національної валюти України.

Нагадаємо, вчора вони хотіли здати в обмінники міста підроблені банкноти.

Нині тривають слідчі дії на встановлення походження підроблених грошей та всіх випадків розрахунків фальшивими купюрами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus