USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

На Волині затримали автомобіль з контрафактними цигарками на 15 млн

6 Березня 2020 16:50
На Волині затримали автомобіль, у якому намагались провезти за кордон пів мільйона пачок контрафактних цигарок.

Служба безпеки України блокувала масштабну схему незаконного переправлення оптових партій контрафактних тютюнових виробів до країн Євросоюзу. За попередніми даними слідства, учасники угруповання організували механізм нелегального виробництва підакцизної продукції. Готовий товар фігуранти планували незаконно транспортувати закордон для збуту на території європейських країн, інформують у СБУ.

Правоохоронці зупинили у Волинській області транспортний засіб учасників групи. Під час його перевірки співробітники СБУ виявили 500 000 пачок контрафактних цигарок на загальну суму 15 мільйонів гривень. Виявлений товар фігуранти намагалися незаконно переправити через держкордон.

Наразі тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності. Операція проводилась співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України, слідчими Головного слідчого управління СБУ під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ага Показати IP 6 Березня 2020 17:46
А до нас можна везти скільки завгодно і продавати на базарах. сільських магазинах безнаказано і майже легально

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus