USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

На Волині затримали 18-річного водія ВАЗа з підробленими документами

23 Березня 2021 11:01
На Волині затримали 18-річного молодика з фальшивим посвідченням водія.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Учора по обіді, під час патрулювання на автодорозі поблизу села Дубове Ковельського району, співробітники відділу реагування патрульної поліції зупинили автомобіль ВАЗ 2105. За кермом транспортного засобу перебував 18-річний житель цього ж району.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що посвідчення водія містить ознаки підробки. На місце прибула слідчо-оперативна група Ковельського районного управління поліції. Сумнівний документ вилучили. Його направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи.

За цим фактом дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 17 тис. грн, арешту на строк до шести місяців, або до двох років обмеження волі. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus