USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

На Волині засіяли понад 70 тисяч гектарів ярих зернових

14 Квітня 2022 23:09
Посів ярої пшениці на Волині виконано на сто відсотків.

Про це інформує Координаційний центр Волині.

Весняні заморозки зумовили дещо пізніший старт весняно-польових робіт. Однак посів ярих зернових хоч і розпочався в третій декаді березня, проведений аграріями в рекордно стислі терміни.

В області висіяно понад 16 гектарів тисяч пшениці, 25 тисяч га ячменю та понад 33,5 – вівса. Посів ярих зернових, зокрема пшениці, виконаний практично на 100 відсотків до намірів. Аграрії приступили до посівів кукурудзи та соняшника.

До слова, Волинь очікує надходження 100 тонн насіннєвої картоплі німецької селекції (еліта) сорту «Агрія». Вантаж, в якості гуманітарної допомоги, прямує з Франції. Наразі формується перелік отримувачів посадкового матеріалу, в який включаються найбільш потужні картоплярі області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus