USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

На Волині заготівля лісових ресурсів додала бюджету 55 млн грн ренти

14 Серпня 2024 23:07
Упродовж січня-липня 2024 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 55 мільйонів гривень ренти за спеціальне використання лісових ресурсів. Це на 73,6% більше проти аналогічного періоду торік. Майже 32 мільйони гривень сплаченої ренти за спеціальне використання лісових ресурсів – у доходах місцевих бюджетів.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області акцентують увагу суб’єктів господарювання на безумовному дотриманні вимог законодавства під час використання лісових ресурсів.

Лісозаготівля та збір дикорослої продукції з комерційною метою передбачають сплату низки платежів до бюджету. Аналізуючи податкову дисципліну підприємств та фірм, які працюють у сфері лісозаготівлі, питання своєчасної сплати рентних платежів ДПС тримає під постійним і ретельним контролем, оскільки лише легальна лісозаготівля сприяє наповненню бюджетів і збереженню природних ресурсів.

Читати ще: На Волині надходження єдиного податку зросли у півтора раза

В області триває сезон заготівлі дарів лісу. Тож у податковій службі рекомендують лідерам громад особливо пильнувати, щоб комерційні структури, які заготовляють ягоди, гриби та іншу дикорослу продукцію, не ігнорували вимоги податкового законодавства та своєчасно сплачували податки до бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus