USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.05 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На Волині заблокували 8 сайтів з продажу підробленого алкоголю

24 Листопада 2023 11:02
Аналітики Територіального управління БЕБ у Волинській області виявили та ініціювали блокування роботи восьми вебсайтів, на яких здійснювали незаконний продаж алкогольної продукції.

Про це повідомили у Бюро економічної безпеки України.

Користувачам пропонувалися підакцизні товари невідомого походження та сумнівної якості під виглядом алкогольних напоїв відомих брендів.

Читати ще: Розбавляли спирт водою: на Волині викрили банду, яка продавала фальсифікат

Співробітники теруправління встановили, що на згаданих вебсайтах були відсутні відомості про найменування суб’єктів господарської діяльності, а також відсутня інформація про наявність відповідних ліцензій, які б дозволяли здійснювати інтернет-торгівлю підакцизною продукцією.

З метою припинення незаконної діяльності аналітики направили рекомендаційний лист до Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України щодо блокування згаданих інтернет-ресурсів.

Наразі доступ до восьми сайтів вже заблоковано.

Читати ще: Лучанин, який хотів продати 200 літрів «паленого» коньяку, заплатить 85 тис. штрафу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus