USD 40.70 41.00
  • USD 40.70 41.00
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.25

На Волині за вихідні виявили 15 п'яних водіїв

1 Липня 2024 17:43
Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 15 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

Коротко про деякі з них повідомляє Патрульна поліція Волині.

У Луцьку інспектори зупинили автомобіль марки Mazda, який порушив ПДР, а саме перетнув вузьку суцільну лінію. Під час спілкуванням патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 0, 78 проміле.

Ще одного нетверезого 36-річного керманича зупинили на вулиці Рівненська. Він рухався автомобілем Volkswagen та перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Результат –2, 16 проміле.

Читати ще: Перелом ребер та забої: у Рожищі мотоцикліст влетів у паркан

Ковельські патрульні зупинили автомобіль Jeep Grand Cherokee, який порушив ПДР. Під час спілкування із водієм, інспектори помітили у нього ще й ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пройшов огляд на місці, результат – 0, 50 проміле.

На порушників патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лавреат Показати IP 1 Липня 2024 21:03
Всі автомобілі забрати! Забудуть назавжди. Дивно, чому досі немвє.такого законк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus