USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На Волині за вихідні патрульні спіймали понад 20 п’яних водіїв

29 Липня 2024 22:30
Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 22 факти керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Коротко про кілька інцидентів:

У Ковелі інспектори зупинили мотоцикл марки Alpha, який порушив ПДР, бо перевозив пасажира без мотошолома. Під час спілкуванням патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на місці, результат – 0, 80 проміле.

Ще одного нетверезого керманича зупинили під час дії комендантської години. Він рухався автомобілем Audi та перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Драгер показав 0, 82 проміле.

Читати ще: На Волині за вихідні сталося дві ДТП з вини п’яних водійок. Фото

На автодорозі Н-22 під час дії комендантської години патрульні зупинили легковик марки Volkswagen. Під час перевірки документів інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на місці зупинки, результат – 1, 24 проміле. Також з’ясувалося, що водій вчинив це правопорушення повторно протягом року.

У Луцьку на вулиці Винниченка патрульні зупинили автомобіль Mazda, який порушив ПДР. Під час спілкування із водієм, інспектори помітили у нього ще й ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пройшов огляд на місці, результат – 2, 67 проміле.

На порушників патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Читати ще: 10 років без прав і 51 тисяча штрафу: у Луцьку водій поплатився за їзду під кайфом
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus