USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

На Волині за добу загасили чотири пожежі

23 Травня 2023 13:59
22 травня працівники пожежно-рятувальних підрозділів ліквідували 4 пожежі, що трапилися у Волинській області.

Про це повідомляє пресслужба ГУДСНС Волині.

Зокрема вранці бійці 4 ДПРЧ м. Ковеля та працівники місцевої пожежної охорони с. Уховецьк ліквідували пожежу в дерев’яній альтанці, прибудованій до господарської споруди у с. Уховецьк на Ковельщині. За попередніми даними, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Імовірно, з цієї ж причини загорілася господарська солома на присадибній ділянці у с. Видерта Камінь-Каширського району. Пожежу ліквідували вогнеборці місцевої пожежної охорони с. Видерта та рятувальники 8 ДПРЧ м. Каменя-Каширського.

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи двічі виїжджали на ліквідацію пожеж сміття на відкритих територіях – у с. Запілля Любомльської громади та у с. Біличі Литовезької громади. В обох випадках горіння, імовірно, спричинене необережним поводженням з вогнем невстановлених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus