USD 40.95 41.25
  • USD 40.95 41.25
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.53

На Волині за добу виявили 5 п'яних водіїв: двох зловили під час комендантської години

11 Лютого 2023 13:15
На Волині за останню добу патрульні виявили п'ятьох керманичів у стані сп’яніння.

Про двох з них розповіли у патрульній поліції Волинській області.

Напередодні комендантської години поліцейські виявили автомобіль марки Peugeot, який при розвороті перетнув подвійну суцільну лінію та рухався без ввімкненого ближнього світла фар в темну пору доби. При спілкуванні з 25-річним водієм інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду за допомогою приладу Drager – 1,64 проміле.

Ще один 31-річний водій керував автомобілем марки Volkswagen в час дії комендантської години. Патрульні зупинили його для перевірки документів та з’ясували, що керманич перебуває в нетверезому стані. Поліцейські запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння, на що він відмовився.

На усіх порушників патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Адвокат Показати IP 11 Лютого 2023 14:09
Ви пишете, шо автомобіль перетнув подвійну суцільну - тоді претензії тоді до автомобіля ! То шо якийсь пасажир був п'яний і спав собі на задньому місці - він має на то право ! Якась інформація викривлена !
Ковельчанин Показати IP 11 Лютого 2023 15:52
От макоїди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus