USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Волині за добу сталося три ДТП із п’яними мотоциклістами

24 Липня 2023 13:36
На Волині протягом доби у Камінь-Каширському, Володимирському та Ковельському районах сталися ДТП за участю водіїв мотоциклів у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили у поліції області.

Вчора близько 5 ранку на автодорозі між селами Видричі та Дубровиця, що на Камінь-Каширщині, 16-річний керманич мотоцикла Sparta не врахував дорожню обстановку та впав на дорожнє покриття. Він і ще двоє неповнолітніх пасажирів двоколісного – 15 та 14 років – отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували до лікарні.

Як з’ясувалося, неповнолітній водій мотоцикла був за кермом у стані сп’яніння.
Цього ж дня ввечері 28-річний мешканець Володимирщини у нетверезому стані не впорався із керуванням мотоцикла та впав. Пригода трапилась у селі Заставне. Чоловіка госпіталізували.

А у Сераховичах на Ратнівщині 18-річний мотоцикліст виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із автомобілем KIA під керуванням 19-річної ковельчанки. Встановлено, що водій двоколісного був п’яним, він травмувався. Також тілесні ушкодження отримала 17-річна пасажирка мотоцикла. Їх обох госпіталізували.
За усіма трьома фактами аварій слідчі розпочали розслідування за ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Поліцейські з’ясовують усі обставини аварій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Were Показати IP 24 Липня 2023 19:23
На Поліссі все стабільно, п'яні малолєтки грають в камікадзе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus