USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.55 10.66

На Волині за добу – дві смертельні ДТП з мотоциклами

18 Березня 2020 10:39
Сьогодні вночі на вулиці Незалежності у селищі Маневичі 16-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Geon», ймовірно, не вибрав безпечної швидкості та врізався у дерево. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, інформує поліція Волині.

Внаслідок автопригоди пасажир мотоцикла, 17-річний житель селища, від отриманих травм помер у лікарні. Мотоцикліст тілесних ушкоджень не отримав.

Учора, 17 березня, на вулиці Київській у Ківерцях мотоцикл «Yamaha» на смерть збив пішохода, 47-річного місцевого жителя. За кермом транспортного засобу перебував 34-річний житель райцентру. Його госпіталізували у відділення нейрохірургії.

Транспортні засоби помістили на арештмайданчик.

За фактами летальних ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мотоцикліст Показати IP 18 Березня 2020 11:54
І обидва випадки через горе-"водіїв". То недороблені стріт рейсери в в"єтнамках і спортівках на моті, де двигун більший за нього, роблять в місті те, що треба робити на треках, а інколи ще й з пасажиром. То п"яні школярі понтуються, тут взагал без слів, ще в Луцьку не так, а от в глибинці.... Шкода, що через таких підтримуються негативні стереотипи щодо усіх мотоциклістів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus