USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

На Волині за 120 тис. продали з молотка ветлікарню з хлівом

17 Лютого 2023 07:09
У селі Осмиловичі Володимирського району на аукціоні продали приміщення головного корпусу дільничної лікарні ветеринарної медицини та хлів. За нерухомість виручили 121 тисячу гривень.

Про це йдеться на сайті prozorro.sale. Торги наприкінці січня оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України в Львівській, Закарпатській та Волинській областях. Це був англійський аукціон. Цей лот виставлявся на торги вперше.

Стартова ціна продажу приміщення головного корпусу дільничної лікарні ветеринарної медицини з хлівом в Осмиловичах на вулиці Львівській, 7 становила 40 тисяч гривень.

Як зазначено, загальна площа приміщення дільничної лікарні ветеринарної медицини – 62,1 кв. м. Це одноповерхова будівля із бетонним фундаментом, шлакобетонними стінами, цегляними перегородками, дерев’яними перекриттями, вікнами та дверима, дощатою підлогою, а також із покрівлею з шиферу. До будівлі підведено електропостачання. Телекомунікаційні мережі, водопостачання та водовідведення відсутні.
У цілому свої цінові пропозиції подали чотири учасники. Переможцем торгів став ФОП Бакун Віталій Олександрович із пропозицією у 121 тисячу гривень.

Невдовзі буде укладено договір купівлі-продажу.

Нагадаємо, приміщення пункту ветеринарної медицини в селі Кремеш Володимирського району також продали з аукціону. За нього виручили 43 тисячі гривень. А в селі Борисковичі Луцького району на аукціоні продали будинок ветлікарні, цегляний хлів і гараж за дев’ять тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus