USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

На Волині з вогню врятували подружжя, чоловік - у реанімації

20 Червня 2017 09:44
У дерев’яному житловому будинку в селищі Турійськ на вулиці Підвальній 20 червня близько 2-ої години ночі трапилася пожежа. Полум’я, що сягнуло даху, помітила сусідка.

О 02:09 жінка зателефонувала на «101» й повідомила, що в охопленому пожежею будинку перебуває подружжя, інформують у прес-службі ДСНС Волині.

Уже за сім хвилин до місця виклику прибули працівники 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини селища Турійськ у складі двох відділень. З’ясувалося, що пожежа, яка виникла на веранді, відрізала вхід до помешкання, відтак начальник караулу Артур Гаврилевський через вікно пробрався в охоплену полум’ям оселю на пошуки власників.

На підлозі в кімнаті він виявив напівпритомну жінку, переніс її до вікна й передав своєму колезі, а сам вирушив на пошуки чоловіка і практично одразу виявив бездиханне тіло господаря. Тим часом 55-річну жінку медики доправили в Турійську центральну районну лікарню. Станом на 09:30 вона перебуває у важкому стані в реанімаційному відділенні.

Локалізувати горіння пожежним вдалося о 03:05, а остаточно його приборкали о 03:30. У результаті пожежі згоріла веранда, електроплита та речі домашнього вжитку, пошкоджені покрівля та стіни житлового будинку.

За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок порушення правил експлуатації електроплити.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: бути обережними з відкритим вогнем, пильнувати за справністю електромережі, а також електричного та газового обладнання. У випадку пожежі викликайте рятувальні підрозділи за номером 101.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ананім Показати IP 20 Червня 2017 21:25
Д*біли. Там жінка в реанімації

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus