USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

На Волині з поїзду викинули цигарки

1 Березня 2020 16:56
Автобус марки «Ванфул» прямував з Білорусі в Україну через пункт пропуску «Доманове». Враховуючи наявні ризики та інформацію власної безпеки по Луцькому прикордонному загону щодо можливого незаконного переміщення через державний кордон тютюнових виробів, прикордонники провели його поглиблений огляд, інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

В результаті перевірки конструктивних складових, правоохоронці в нішах над передніми колесами автобусу виявили сховані в пакетах цигарки. 3700 пачок контрабандного курива передали представникам митниці.

Сума їх оцінки склала майже 137 000 гривень.

А близько опівночі прикордонники відділу «Тур» Луцького загону під час перевірки місцевості, що прилягає до залізничної колії, виявили чотири пакунки безгосподарчих цигарок білоруського виробництва. Ймовірніше за все, їх викинули з дизель-потягу, який рухався з Білорусі в Україну. 1900 пачок курива доставили до прикордонного підрозділу. Очікується передача представникам ДФС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жека Показати IP 2 Березня 2020 07:06
Van Hool

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus