USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.80

На Волині з підприємства, яке без документів користувалось землею, стягнули 400 тисяч

7 Липня 2022 20:15
Після втручання прокуратури власник нерухомості у Ковелі сплатить до бюджету майже 400 тис. грн за користування земельною ділянкою.

Про це повідомили у прокуратурі Волині.

Господарський суд Волинської області задоволив позов Ковельської окружної прокуратури в інтересах Ковельської міської ради про стягнення з суб'єкта господарювання на користь територіальної громади майже 400 тисяч гривень за користування земельною ділянкою.

Прокурори встановили, що господарське товариство, придбавши нерухомість у Ковелі у 2017 році, уклало договір оренди землі під нею аж у 2021 – і весь цей час користувалося земельною ділянкою без правовстановлюючих документів, не сплачуючи жодної гривні у бюджет.

Ставши на захист інтересів громади, прокуратура домоглася стягнення з підприємства цих коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus