USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

На Волині з перевізників хочуть стягнути понад 120 тисяч за переповнені вантажівки

12 Лютого 2021 07:20
Прокурори через суд вимагають сплати перевізниками у бюджет понад 120 тис. грн за проїзд дорогами великовагового транспорту.

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до суду з двома позовами в інтересах держави в особі Державної служби України з безпеки на транспорті, аби стягнути з перевізників плату за проїзд автомобільними дорогами загального користування великовагових транспортних засобів в загальній сумі понад 128 тисяч гривень.

Проведений Управлінням Укртрансбезпеки у Волинській області під час здійснення перевірки на автомобільних дорогах габаритно-ваговий контроль засвідчив здійснення господарюючими суб’єктами – волинським підприємством та підприємцем із Тернопільщини – перевезення вантажу з перевищенням встановлених законом вагових обмежень.

За це порушення органом контролю розраховано плату за проїзд, яку вони до бюджету добровільно не сплатили.

Втрутившись у ситуацію, прокурори, для яких питання наповнення державного бюджету є пріоритетом, у суді домагатимуться стягнення із суб’єктів господарювання цих коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
HDR Показати IP 12 Лютого 2021 12:24
Гарна новина, побільше-б таких.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus