USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині з обласного бюджету відремонтували покрівлю навчального закладу

29 Грудня 2023 20:35
Начальник ОВА Юрій Погуляйко відвідав навчальний заклад Луківське ПТУ № 22 та оглянув виконані роботи з поточного ремонту покрівлі навчального корпусу, які профінансували з обласного бюджету.

Про це повідомляє Волинська ОВА.

За словами очільника ОВА, про критичність ситуації з дахом будівлі, у якій навчається близько 400 учнів, дізнався влітку, відвідавши з робочим візитом заклад. Тоді директор училища Сергій Омелюх розповів, що необхідно замінити покрівлю, адже через мокрі стіни від протікання на останньому поверсі неможливо проводити навчання.

Саме тому прийняли рішення допомогти. Так, було виділено 1 млн 631 тис. грн. Крім того, Луківська територіальна громада виділила 200 тис. грн для виготовлення ПКД та проведення ремонтів.

Читати ще: На ремонт даху педколеджу у Володимирі треба 3 мільйони гривень

У результаті проведених тендерних закупівель на поточний ремонт вартість будівельних робіт була зменшена до 1 млн 87 тис. грн. На зекономлені кошти в сумі 544 тис. грн були проведені енергозберігаючі заходи, зокрема замінили 55 вікон та 3 дверей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus